dilluns, 28 de gener del 2008

Benvinguts al nostre bloc

Aquest serà el nostre bloc!

De moment tindrà la mateixa funció que la LLIBRETA VIATGERA, però amb l'avantatge que és "instantani". Mentre que la llibreta ha d'anar circulant i com a molt la tindreu a casa un cop al llarg del curs, el bloc el podeu obrir sempre que vulgueu i escriure-hi comentaris. La diferència està en que vosaltres des de casa no hi podeu introduir continguts, per a això haureu d'esperar a que us arribi la llibreta. De tota manera, si en algun moment creieu interessant introduir alguna notícia important, feu-me-la arribar i la hi posaré.
De moment hi hem posat les activitats més destacades del primer trimestre. Al llarg del curs hi anirem afegint més entrades i espero que sigui dinàmica, que la visiteu sovint, que us serveixi per comentar les activitats amb els vostres fills/es i que hi participeu aportant coses i comentaris.
La idea és anar continuant el bloc en els cursos següents i que mica en mica els nens/es tinguin un paper més actiu i vagin sent ells els que facin les entrades al bloc.... De moment jo seré la seva intermediària!
Ah, pel que fa a les fotos, ja veureu que si cliqueu damunt de qualsevol d'elles s'obre la pàgina del flickr on estan TOTES les fotos que hem fet de moment i on aniré penjant les que fem a partir d'ara. Podeu veure-les com a passi de diapositives o descarregar-les al vostre ordinador.
Bé, aneu-vos-hi familiaritzant i si teniu alguna consulta no dubteu a preguntar-me.
ANNA

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia a tots!

Trobo molt interesant el blog i una bona manera de coneixer de més a prop que fan els nostre fills a l'escola. Per les fotos ja veig que es porten millor a l'escola que a casa!

Respecte el projecte d'aquest trimestre (les cases) l'he hagut de convencer vàries vegades que no volem canviar el color de les parets de l'habitació !!!

fins a la propera

pares de l'Èric M.

folqui ha dit...

BON DIA, PAPA I MAMA DE L'ERIC!

ESTEM MOLT CONTENTS DE QUE US HAGI AGRADAT EL NOSTRE BLOC.

UN PETÓ!

Laura ha dit...

Bon dia!

Passejant pel blog, he vist que encara no hi són la sortida al petit liceu... i no se si alguna altre que en aquests moments no recordo. Només volia saber si és que no hi ha fotos o bé com estem a finals de curs tens molta feina!
A vegades penso que amb 2 ja em torno boja imagina't amb 27!!

Una abraçada a tots!!

Laura Estrades

folqui ha dit...

Hola, Laura.
La veritat és que jo no vaig tirar cap foto el dia del Petit Liceu. A dins no es podien fer fotos i al parc ni em vaig recordar de treure la càmera. És possible que alguna de les altres mestres en fes. Ja els hi preguntaré.
També tinc pendent de penjar unes imatges de video, de l'última ronda d'experiments, però això em porta més feina i encara no he tingut temps. bé, tot arribarà!

Anna